Bacon & Lentil soup

450g lombo

1 cebola

2 cenouras

1 aipo

1 batata grande

85g lentilha

Ervas aromáticas

1 l caldo de bacon ou água

salo e pimenta a gosto

 

Preparo:

Aqueça uma panela grande. Adicione o lombo e cozinhe em fogo médio por 4-5 minutos. Adicione a cebola picada, cebola, aipo e a batata, mexendo frequentemente, por 5 minutos.

Adicione a lentilha e as ervas e adicione a água ou caldo. Quando ferver, reduza o fogo e deixe cozinhar por 1h ou até que a lentilha cozinhe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s